0704334545

Valpar 2022

Dåra har fått fem valpar med Hector; tre hanar och två tikar. De levereras sista helgen i maj.  Alla valpar är sålda (men alla köpare är ännu inte meddelade). Bilder finns längst ned på denna sida!
Dåra (Korpklons Flinta) är född 2017. Hon är en sansad och mjuk tik som arbetar förnuftigt. Hon har gott om egen vilja, vilket gagnar henne i jakten. Hon används som apportör, eftersökshund och stöthund. Dåra är viltspårchampion och har 1 Ökl på B-prov. 
Hector (Bellspaddle Gallant) är född 2016. Hector är en vänlig hane med ett superbra temperament. Han är arbetsvillig och stilfull och har jobbat bra tillsammans med sin ägare Susanna Hultman på prov/tävling och som apportör på jakterna. Hector har fått två st 2:a pris i Ekl på B-prov. 
Både Dåra och Hector har ED 0, HD A och är hereditärt fria från prcd-PRA. Båda är fritestade från STGD-PRA – Stargardt disease – ABCA4-genen. Hector är också fritestad från CNM och SD2. 
Vi förväntar oss starka och användbara valpar med ett trevligt temperament. 

Bilder nedan: Dåra (de tre första bilderna) och Hector (de tre sista bilderna, språngbilden tagen av Nigel Kirby).

Vi säljer valpar främst till dem som ämnar jaga eller gå jaktprov. Är du intresserad av en valp i en framtida kull? Maila oss!
Maila oss