Labradorer och Bluetick coonhounds

Korpklons kennel

Korpklon Hem Om oss Träningar & kurser Nyheter Våra Labradorer Våra Blueticks Bluetick breed info Fotogalleri Länkar Kontakt

Billie har fått valpar med

Minnows Irish Brand “Danny”!

maria.cedersmyg@telia.com, 0704-33 45 45     

SEJ(j)Ch Korpklons Vessla “Billie”

(1 Ekl, Gk Kkl) född 2009

Billie är ivrig och alert civilt men samtidigt helt fouserad under arbete. Hon är stark och hållbar. Hon klarar fint att byta förare. Billie är mycket lättlärd och lyhörd. Hon simmar bra och är lättförd i vatten.

 

Billie har jagat änder, fasaner, gäss, duvor och kråkfågel. Hon spårar också klövvilt med husse.

 

Billie har friska höfter och armbågar och är fri från SD2-genen. Hon är ögonlyst 2017.

Stamtavla

Av den här parningen mellan Billie och Danny väntar vi oss rejäla hundar med stor jakt- och livslust. Jag tror vi får se vänliga och glada hundar som jobbar med tryck oavsett terräng och som jagar klokt och finner det mesta.   

Minnows Irish Brand “Danny”

(2 Nkl) född 2014

Danny är en stor och kraftfull hane som är glad och arbetsvillig alla dagar på året! Han är vänlig och öppen mot alla och gillar gäster i huset. Han arbetar ivrigt och har ett stadigt grepp. Han har ett sällsynt snyggt sätt att jaga sig fram till appporten/viltet genom att sänka tempot och höja intensiteten i näsarbetet. En hund som det är lätt att gilla! Danny har i sina många kullar visat att han nedärver sitt goa temperament och sin stora jaktlust.

 

Danny har friska höfter och armbågar och är ögonlyst ua 2017. Han är fri från PRA-, EIC, CNM- och SD2- generna.

Stamtavla