Labradorer och Bluetick coonhounds

Korpklons kennel

Korpklon Hem Om oss Träningar & kurser Nyheter Våra Labradorer Våra Blueticks Bluetick breed info Fotogalleri Länkar Kontakt

Bea började löpa den 1 dec
och ska paras med
Kelmagra Cruise “Harvey”.
 

maria.cedersmyg@telia.com, 0704-33 45 45     

SEJ(j)Ch Brocklebank Night Jar

(1 Hp Ekl, Gk Kkl) född 2011

Bea är observant och pigg, mycket intensiv i sitt arbete. Hon har ett utpräglat viltintresse och ett bra grepp. Hon vill alltid göra sitt bästa och gör allt med hög intensitet. Hon arbetar i samma höga fart till dess hon stupar - om man inte stoppar henne. Bea är champion och har fått ett Hederspris i elitklass.
Bea är också en lugn innehund som mycket gärna ligger länge och stornjuter i knät så där riktigt nära.
 

Bea har friska höfter och armbågar och är fri från PRA-, CNM- och SD2-generna. Hon är ögonlyst ua 2015.

 

Beas far FTCH Emmanygan Ramble har deltagit i det engelska championshipet fem gånger och fått ett diploma of merit en gång.

Stamtavla

Av den här parningen mellan Bea och Harvey väntar vi oss trevliga jakthundar med tryck och arbetslust. Den som kan skynda långsamt och forma ett krutpaket får du helt säkert riktigt skoj med hund ur den här kullen! Valparna kommer att få en riktig superstam - båda föräldrarna är avkomma till en UK championship-meriterad hund!

Kelmagra Cruise

(1 Åpen klasse A-prov i Danmark) född 2014

Harvey är en riktigt trevlig ung hane som både hans ägare Thomas Pytlick på kennel Batmoors jag tror mycket på!

Harvey är en social och behaglig hund. Han är lugn och sansad och har huvudet med sig i alla situationer. Han är också okomplicerad och glad med andra hundar, och Thomas säger att han är lätt att ha med sig på resor.

 

Harvey är en duktig markör och jobbar med god fart och bra tryck i alla situationer. Han räds ingen terräng. Thomas berättar att Harvey är densamma hunden att föra oavsett typ av terräng. Han har jobbat en del i betor och gör det finfint. Han har en naturlig förmåga och vilja att följa löpor. En toppenhund!
Harvey har en 1 premie i öppenklass på A-prov  Danmark.

 

Harvey har friska höfter och armbågar och är fri från PRA-, CNM-, EIC och SD2-generna. Han är ögonlyst ua i dec 2015 och har tre kullar.

 

Harveys far FTCH Asterix Aguzannis of Chatsworth har deltagit i engelska championshipet fyra gånger och har kvalificerat sig till årets. Han vann championshipet 2015.

Slutligen ser ni här några bilder på FTCH Emmanygan Ramble (gul) och FTCH Asterix Aguzannis of Chatsworth (svart) med sin förare John Halstead jr.

Stamtavla