Labradorer och Bluetick coonhounds

Korpklons kennel

Korpklon Hem Om oss Träningar & kurser Nyheter Våra Labradorer Våra Blueticks Bluetick breed info Fotogalleri Länkar Kontakt

Våra labradorer

 

Korpklons Vessla f-09 (SEJ(j)Ch, Gk Kkl)

Billie är dotter till vår gamla tik Doris, (SEJ(j)Ch Korpklons Myra. Hon är en alert och vaken tik som är otroligt lättlärd och har en massa goda egenskaper medfött; ett bra grepp, stort föremåls- och viltintresse, lagom dådkraft och ett fint temperament. Billie blev jaktchampion redan som treåring och arbetar lika villigt med Ove som med mig - hon vill verkligen vara till lags. Billie är den mest lättförda hund jag hittills arbetat med!

 

Billie fick under våren 2014 sju valpar med FTW Oakleaf Warlord “Murph”. Det vi hittills har sett av dem arbetsmässigt ser bra ut.

 

Billie är dräktig med Minnows Irish Brand “Danny”.

Läs mer om kullen här.

maria.cedersmyg@telia.com, 0704-33 45 45     

Stamtavla

Brocklebank Night Jar f-11 (SEJ(j)Ch,1 Hp Ekl, Gk Kkl)

Bea är vår engelska importfröken, en cool och näpen liten dam.Hon är observant och pigg, mycket intensiv i sitt arbete. Hon har ett utpräglat viltintresse och ett bra grepp. Hon är duktig på gåsjakten.

Bea fick i april 2015 en kull med Glenbriar Fresco “Whiz”. Kullen artar sig bra med intensiva, keliga och arbetsvilliga hundar.

 

Vi planerar därför att ta en kull på Bea också vintern 2017.
Vi planerar att para med Kelmagra Cruise hos Batmoors kennel. Se mer info om den planerade kullen här.

Stamtavla